sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sähkötupakka perusasiat

Sähkötupakka ei pidä sisällään röökin tavoin haitallisia myrkkyjä, vain ei oo täysin tiedossa jota kaikkea sähkötupakasta erittyy vesihöyryn messissä. Tosin sähkötupakkaa pystyy ostaa nikotiinilla höystettynä, jolloin tämä toki addiktoi siinä joissa tupakkakin. Monet ovat päässeet tupakoinnista eroon sähkötupakan vaikutuksesta. Kokemukset myöskin toteavat niin että useat tupakoitsijoista eivät enää vaihtaisi takaisin tupakkaan testattuaan sähkötupakkaa.

Suomessa myydään täysi-ikäisille nykyäänkin esimerkiksi alkoholia, ilotulitusraketteja sekä lähes aseita. Tietääkseni kouluissa ei vaikka oo mikään merkittävä tai ainakaan säännöllinen ongelma, jotta oppilaat ryypiskelisivät kaljaa, räjäyttelisivät ilotulitteita tai ammuskelisivat toisiaan koulun pihalla. Kouluissa on ollu joitain pieniä ongelmia jahka taskuun mahtuvat videopelit sekä sittemmin kännyköiden pelit yleistyivät, vain niistäkin selvittiin aivan vailla myyntikieltoja sekä melkein vailla ikärajoja.

Sähkötupakka on julkisuudessa ollut vuoden '12 aikana runsaasti. Valitettavasti julkisuus ei oo aina ollu kovinkaan myönteistä, eivätkä myöskään reilua. Sähkötupakka on kuitenkin ollu avuksi jo tuhansien Suomalaisten röökaamisen lopettamisessa. Sähkötupakka saa silti yhtäjaksoisesti epäreilua julkisuutta ja täysin puolueellista kommentointia viranomaisilta. Onko todellakin sikäli, että sähkötupakka onkin valtiovallan täten lainsäätäjien sekä terveysviranomaisten mielestä vaarillisempaa kuten tavallinen tupakointi? Vai voisiko kysymys olla eturistiriidasta valtion verotulojen alentumisen pelossa? 

Sähkötupakka onkin terveellisempi ja edullisempi vaihtoehto perinteiselle savukkeelle. Jotkut ovatkin pystyneet lopettamaan polttamisen täsyin sähkötupakan kautta.

Kun tahdot nautinnollisen tupakkahetken ilman hyvinvoinnille haitallisia henkosia onkin sähkötupakka erinomainen ratkaisu. Tämä onkin saavuttanut maailmalla kamalan suosion ja rantautuu nykyään hyvää vauhtia Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti