keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Sähkötupakka harrastus alkaa

Tilasin sitten kuvan mukaisen sähkötupakan Sähkötupakka Verkkokaupasta
Nyt se nähdään mihin tästä vehkeestä on, sen verran on kohua aiheuttanut tuo laite.


Sähkötupakka toimitettiin parissa päivässä suoraan kotiin, ihan siis postin toimesta, paketti mahtui postiluukusta sisään no problem, kannatti tilata kotimaasta.

Avaan paketin, sisällä on tupakka-askin kokoinen ja -näköinen pakkaus, joka on kääritty vakuumipakkaus-muoviin, vähän aikaa äherrän että saan sen auki, ja eipä siinä, aski auki, otan akun ja yhden patruunan, joita tossa pakkauksessa tulee kolme, ja kokeilenekat sauhut. Hmm...

Aluksi ei oikein meinaa tulla, ajattelin että onkohan se jotenkin rikki, mutta sitten älysin ottaa vähän isompia hatseja ja jooojoo nyt toimii, savua tulee kuten tupakasta, kärjessä palaa led-valo vinkeästi ja onhan se hauskaa polttaa sisällä :) Maku on jotain muuta kuin odotin, toisaalta makuhermoni odottivat varmaan tupakanmakuista savua, joten se siitä. Maku on jotenkin mausteinen ja hedelmäinen, kait se on vähän tupakkamainenkin. ensireaktio on mennä heti oikealle tupakalle partsille ja verrata.

Siellä huomaan eron selkeästi. Sähkötupakka on viileämpi, mutta runsas-savuisempi. Tupakasta otetaan pikkuhatseja, sähkötupakasta pitää rauhallisesti imeä pitempiä höyryjä, jotta tulee kurkku-fiilistä. Tosiaan ja sähkötupakassa ei ole nikotiinia, tilaan heti ulkomailta nikotiinipitoista nestettä, ja sitä odotellessa höyryttelen tyhjäksi mukana tulleet padit. Verkkokaupan sivuilla vakuutellaan että padit on uudelleentäytettäviä, mutta mukana ei tullut mitään ohjeita, ekaksi kelasin että mistähän reiästä se sitten täytetään, mutta tarkemmin kun selasin, löysin ohjeen miten täytetään, ja se selviää sitten käytännössä jahka tulee nesteet joilla täyttelen.

PÄIVITYS:
Ei saakeli, täähän on hyvä juttu! vaikkei siinä ole nikotiinia, on jäänyt ns. turhat röökit vetämättä, kun voi tolla valetupakalle vetää pikku höyryt aina sillointällöin kun tyekee mieli tupakkaa, silmät kiiluen odotan että tulis jo se paketti sieltä maailmalta eikä jäisi tulliin tj. Parin päivän käytön jälkeen ei ole vielä mitään ongelmia, tuntuu riittävän hönkä padeissa, tai siisi niissä filtterinkorvikkeissa, akku tyhjenee kyllä päivässä pariin otteeseen, saa olla aina lataamassa :( olisikohan pitänyt sittenkin ostaa se PARAS malli, eli tämä: Sähkötupakka | PARAS 49,95€ ? Siinä kun on sellanen tekniikka-aski joka lataa röökejä silloin kun ne on siellä askissa, vaikkei olisi pistokkeessa, siis ihan taskussa ollessaan se lataa. No ehtiihän sitä vielä. Niin ja olisihan siinä ollut 2 akkuakin.. Toisaalta eipä tuolla maksa kuin 19.95€ se niiden halvin setti, siinähän tulisi 2 patia ja 1 akku, ehkä sillä täydentäisi halvemmalla..
Iloittelen kun nesteet saapuu ja miltä sitten tuntuu kun on nikotiiniakin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti