perjantai 9. joulukuuta 2011

Sähkötupakka ja tupakka

Hyi kun tupakka haisee, aika kliseistä sanoa, mutta nyt sen huomaa. Tuore tupakansavu on vieno ja hienostunut joskin perusluonteeltaan pahanhajuinen tuoksu, mutta kyllähän siihen muistoja liittyy jne. Stumppien ja tupakkahuoneiden haju on jotain ihan karseeta nyt.

Tuli postissa HALO-merkkistä e-nestettä, sitä tankkasin tänään ensimäistä kertaa sähkötupakkaan, ja joo aika tasapainoinen kokonaisuus, mukavan makuinen. Kyseinen neste on amerikkalainen, siis oikeasti amerikkalainen eikä vaan kiinasta tullut pullo johon on painatettu amerikkalainen logo, vaan ihan amerikkalainen oikeasti. Tilasin myös kahvi-makua, joka on ihan kauhea! hyi hitto höyryttelen tota sitten kun pitää lopettaa höyryttäminen :D

Sähkötupakka on korvannut tupakan täysin, mitään retkahtamista ei ole tapahtunut, henki kulkee, ja voi pössytellä sisällä, autossa, vessassa, hehe. aijai, mahtavaa.

Jonain päivänä vielä vieroitan itseni nikotiinistakin, mutta se on sitten myöhemmin. Nyt pitää nauttia siitä että ei todellakaan tarvitse enää tupakkaa, eikä tee edes mieli.

Suosittelen erittäin lämpimästi kaikille, varsinkin jos haluaa ylimääräistä huomiota, kuten minä :D nimittäin duunissa kaikki on kimpussa ja kyselee mistä tilasit, toimiiko, oikeastiko lopetit röökin, anna mä maistan hehe. menkää hyvät ihmiset ja lopettakaa tupakka, nyt se viimein helppoa.

1 kommentti:

  1. As the main body of a vape tank, the vape coils is referred as a modified, so smok infinix designed for the latest and more powerful is useful. Our Best hell beast tank list is composed of different categories for people who like the electronic cigarette.

    VastaaPoista